عایق بندی گودهای ساختمانی یک فرآیند مهم در ساخت و ساز است که به منظور جلوگیری از ورود آب به گودها و حفظ استحکام ساختمان انجام میشود. این عملیات با استفاده از مواد عایق بندی مناسب انجام میگیرد.
از جمله مشکلات بزرگ در زمان گودبرداری ساختمان ها میتوان به احتمال ورود آب های زیرزمینی فاضلاب ها و قنات ها به پروژه در حال اجرا و با بیشتر شدن عمق اشاره نمود, در این صورت احتمال تخریب سازه ی فونداسیون, نشست و خوردگی آرماتور بتن به طرز قابل توجهی افزایش می یابد.
عایق بندی ساختمان را می توان یکی از راههای موثر در مهار از این قبیل حوادث و اتفاقات دانست. تخلیه آب از محل گودبرداری شده و استفاده از یک عایق مانند ژئوممبران از مهم ترین بخش ها در عملیات گود برداری می باشد. انجام این کار در پروژه های بزرگ مانند ساختمان های تجاری و مسکونی و تونل ها ضروری می باشد. انجام عملیات زهکشی و عایق بندی گود باعث افزایش طول عمر پروژه و کیفیت بالای سازه می شود.
از گذشته تاکنون از راه و روش های مختلفی برای عایق بندی و زهکشی ساختمان ها استفاده شده است. ایزوگام نیز از این قبیل روش ها است , اما عایق کاری رطوبتی گود به کمک ایزوگام نیاز به بستر سازی دارد و همچنین ایزوگام عمر بسیار کوتاهی دارد و در بهترین حالت خود فقط حدود 3 سال بدون ترک و آسیب می ماند. امروزه می توان از روش های نوین و ساده تر استفاده کرد.
این روش ها نظیر: استفاده از انواع ژئوممبران های PVC_HDPE_LLDPE_VLDPE– ژئوتکستایل ها و ژئوگرید ها و موارد مشابه . از این عایق ها در میان قسمت گودبرداری شده موردنظر استفاده شده و کمک می کنند آب به آن قسمت ها نفوذ نکند.
ژئوممبران: عایق های رطوبت و گاز با نفوذ پذیری بسیار کم می باشند که عمدتا از پلی اتیلن تشکیل شده اند. این ورق ها انعطاف پذیر مقاوم و عمری در حدود 80 تا 100 سال دارند و در انواع ورق ژوممبران PVC _ HDPE _ LLDPE _ VLDPE تولید و عرضه می شوند.
ژئوتکستایل : الیاف پلی استر و یا پلی پروپیلن که بصورت نبافته و بافته تولید شده و جهت بسترسازی ، محافظت از عایق های ژئوممبرانی ، فیلتراسیون و زهکشی در پروژه ها استفاده می شوند و یکی از پرکاربردترین محصولات ژئوسنتتیکی به شمار می رود.
ژئوگرید: ژئوگرید به گروهی از خانواده ژئوسنتتیک ها می گویند که معمولا جنس آنها ترکیبی از پلی استر و پلی اتیلن می باشد و به صورت ورقه های مشبک تولید و در بازار عرضه می شوند.
از کاربرد های آن می توان به تقویت شیب ها , جلوگیری از ریزش کوه و صخره های سنگی , مسلح کردن خاک و دیوار های گچی و سیمانی اشاره کرد.
دیمپل شیت : ورق های تقویت کننده شیپ خاک و زهکشی با ظاهر تخم مرغی شکل که اکثرا به منظور انتقال آب سطوح و دیوار ها به کار می رود . این ورق ها ضخامت های گوناگونی دارند و مقاومت فشاری مناسب , استحکام کششی و انعطاف پذیری , بهداشتی بودن و نصب سریع و آسان از مزایای این عایق می باشند.
ژئوکامپوزیت : ژئوکامپوزیت ها ترکیب دو یا چندتایی از ژئوگرید و ژئوممبران و ژئوتکستایل هستند که در جهت نفوذ ناپذیرسازی و زهکشی و فیلتراسیون استفاده می شوند. از مزایای آن می توان به استفاده در ایزولاسیون مترو و تونل ها و سازه های زیرزمینی , ایزولاسیون کانال های انتقال آب, استخر ها و مخازن آب , ساخت جاده های مقاوم اشاره کرد.
واتر استاپ : واتر استاپ ها در سازه های بتنی به دلیل جلوگیری از نفوذ مایعات و درزها و مفاصل مورد استفاده قرار می گیرند. از مواد مختلفی در تولید این نوع عایق استفاده شده و ویژگی های زیادی دارد. ازدیاد طول, مقاومت کششی . سختی آن از مزایای مهم آن است. در پروژه های عایق بندی زیرزمینی اکثرا از واتراستاپ هایPVC استفاده می شود.
بر اساس آیین نامه هایی که مربوط به آب بندی و عایق بندی می باشند و به صورت بین المللی تعیین و تدوین شده اند , این فاکتور ها به صورت مستقیم بر روی پروژه تاثیرگذار بوده و طرح های متفاوت و مطابق استاندارد باید مد نظر قرار گرفته و بررسی شوند.
این فاکتور ها به شرح زیر هستند:
شرکت ما با سالها تجربه و تخصص در زمینه عایقبندی گود ساختمانی، آماده است تا با استفاده از جدیدترین روشها و مواد با کیفیت، خیال شما را از بابت جلوگیری رطوبت و نفوذ آب آسوده کند.
ما با ارائه مشاوره تخصصی و اجرای دقیق پروژههای عایقبندی، از بروز مشکلات ناشی از رطوبت مانند خوردگی آرماتورها، نشست ساختمان و افزایش هزینههای نگهداری جلوگیری میکنیم. با انتخاب ما، شما به یک تیم حرفهای و مجرب اعتماد میکنید که با استفاده از دانش فنی و تجهیزات پیشرفته، بهترین راهکار را برای عایقبندی گود ساختمانی شما ارائه میدهند.
چرا ما را انتخاب کنید؟
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.